LYHYESTI

NOX Visual

- 01

Laadusta tinkimätön 3D-studio

Meille työmme jälki ja visualisoinnin lopputulos ovat parhaita käyntikortteja. Meillä 3D-visualisointi on 3D-mallintamista, jonka lähtökohtana on aina paras mahdollinen laatu ja tarkkaan harkittu lopputulos, jokaista pientä yksityiskohtaa myöden.

Suunnitelmaa ja 3D-visualisointia tehdessämme kiinnitämme erityisesti huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Lopputuloksena asiakkaalle toimitetaan laadukas ja harkittu kokonaisuus. Vaikka laatu on meille se tärkein, meiltä saat tuotteet valmiiksi aina sovitussa aikataulussa.

3D-suunnittelulla voidaan luoda erittäin yksityiskohtaisia ​​ja realistisia 3D-kuvia kohteista ja tehdä nopeasti ja helposti muutoksia suunnitelmiin ennen kuin ne rakennetaan tai valmistetaan, mikä voi olla hyödyllistä testaamiseen ja suunnitelman hienosäätöön.

Yleisesti ottaen 3D-suunnittelu on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää monenlaisten kohteiden ja suunnitelmien luomiseen monilla eri aloilla.

- 02

Miksi me?

Erottuvuus

Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, mutta asioita voi tehdä uudella muista erottuvalla tavalla.

Laatu

Toteutamme suunnitelmat ja visualisoinnit aina laadulla alusta loppuun, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Yksityiskohdat

Kiinnitämme erityisen paljon huomiota yksityiskohtiin suunnitelmia ja visualisointeja tehdessämme.

Monipuolisuus

Meiltä saat kattavat palvelut aina suunnitelmista valmiisiin 3D-visualisointeihin.

Aikataulu

Tavoitteenamme on aina pysyä asiakkaan kanssa yhdessä sovitussa aikataulussa.

- 03

Lyhyesti
meistä

Palvelut

3D-Visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

3D-Animointi

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu