visualisointi
NOX Visual x Loma-asunto

CASE: Loma-asunto

”Kuusamon Rukalle, Pikku-Koukkulammen rantaan on arkkitehti suunnitellut kymmenen erillistä loma-asuntoa. Nämä modernit mökit istuvat kuin huomaamatta, luonnollisesti Koukkumetsän ikiaikaiseen, vanhaan metsään. Modernit kodat rakennetaan huolella ja varustellaan laadulla. Näyttävä muoto, upea ulkopinta, lämmitetty lasikatto #revontulien ihailuun sekä rakenteeseen integroidut ikkunat ja innovatiivinen julkisivun viimeistely luovat todellisen vastineen sanalle ainutlaatuisuus.”

-Ote ennakkomarkkinoinnin myyntitekstistä

Asiakkaalle on rakentumassa Kuusamoon luxus- tason loma-asuntoja vuoden 2023 aikana. Mallinsimme loma-asunnon ja teimme kohteeseen esimerkki sisustuksen. 

Asuntojen uniikki ulkomuoto toi lisämaustetta sekä mallintamiseen että sisustamiseen. Kotamaisen muodon vuoksi huonekalujen sijoittelu ja niiden koko olivat todella rajattuja, jotta saatiin tila maksimaaliseen käyttöön.

Todelliset käytettävissä olevat neliöt ovat 81,7m². Johtuen kotamaisesta muodosta eli seinät ”kääntyvät” sisäänpäin on virallisen laskentamallin mukainen huoneistoala 61m².

Alakerrasta löytyy olokeittiö, makuuuone, pesutilat ja eteinen. Yläkerrassa on myös hyvin nukkuma -ja oleskelutilaa tai vaikkapa etätyöskentelypiste.

Mallinsimme loma-asunnot ja istutimme ne myös tulevaan maisemaan. Yhdistäen valokuvaa ja 3d:tä. 

Projekti oli meille todella mielenkiintoinen toteuttaa ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Kohteet löytyvät nyt Etuovi.com:sta.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu