NOX Visual X Vierasmökki

CASE: Vierasmökki

Asiakas tilasi mieltä 3D-visualisointi kuvat rakenteilla olevaan vierasmökkiin. Asiakkaalla oli toiveissa lappihenkinen, lämmin ja kotoisa mökki, missä puuta sai käyttää mahdollisimman paljon. Ja mehän käytettiin! Lopputulos on rauhallinen ja kaikki materiaalit sulassa sovussa keskenään.

Suunnitelmaa lähdettiin tekemään valitsemalla seinä- ja lattiamateriaalit. Molempiin valikoitui lämpimän ruskea hirsilankku, joka tehosteseiniä lukuun ottamatta maalattiin harmaiksi. Tehosteseiniä on kaksi, toinen on makuunurkkauksessa ja toinen olohuoneessa tv-seinällä. Ikkunaseinä maalattiin kokonaan mustaksi ja näin saatiin kiva kontrasti.

Keittiönurkkauksesta haluttiin simppeli ja moderni, mutta kuitenkin toimiva. Sieltä löytyykin kaikki tarpeellinen, vaikka koko on erittäin kompakti.

Keittiönurkkaus istuu myös ilmeeltään hyvin mökin muuhun sisustukseen.

Mökkiin haluttiin ehdottomasti takka ja sen sai kivasti sijoitettua olohuoneen nurkkaan lämpöä tuomaan. Mökin lankkupöytä on suunniteltu ja mallinnettu asiakkaalle tätä projektia silmällä pitäen.

Ulkoa mökki on moderni ja värinä tyylikäs musta. Tässä kohteessa on jokainen yksityiskohta mietitty loppuun saakka ja lopputulos oli asiakkaalle erittäin mieleinen.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu