3D Suunnittelu

PALVELUT

visuaaliset palvelut

Tätä me teemme

NOX Visual tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden 3D-visualisoinnin ja mallinnuksen tarpeisiin. Kauttamme saat monipuoliset työkalut tuotteiden esittelyyn, markkinointiin ja myyntiin. Palveluillamme helpotat tuotteen, kohteen ja tilojen esittelyä visuaalisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

palvelu
- 01

3D-Visualisoinnit

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

- 02

3D-animoinnit

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

- 03

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

- 04

3D-Suunnittelu

3D-suunnittelu taipuu moneen. Kaikkea 3D-suunnittelua yhdistää kuitenkin niiden lyömättömät edut; konkreettisuus, mukautettavuus ja edullisuus. Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

- 05

Virtuaali­sisustus

Virtuaalisisustuksen avulla stailaat hetkessä tyhjästä asunnosta tunnelmallisen kodin. Digitaalisen stailauksen avulla myyt tai vuokraat asuntosi tutkitusti nopeammin sekä pienellä vaivalla ja hyvään hintaan.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu