3D Suunnittelu

PALVELUT

visuaaliset palvelut

Tätä me teemme

NOX Visual tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden 3D-visualisoinnin ja mallinnuksen tarpeisiin. Kauttamme saat monipuoliset työkalut tuotteiden esittelyyn, markkinointiin ja myyntiin. Palveluillamme helpotat tuotteen, kohteen ja tilojen esittelyä visuaalisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

- 01

Virtuaali­sisustus

Laadukkaat ja monipuoliset sisustussuunnitelmat moneen tarpeeseen, oli kyseessä sitten uudis-, vuokra- tai remonttikohde. Asiakkaalle toimitettava moodboard sisältää materiaaliesimerkit ja värimaailmat, jonka pohjalta suunnitelma on helppo hahmottaa ennen visualisointia.

- 02

Digi­taalinen stailaus

Asiakkaan hyväksymän suunnitelman pohjalta toteutetaan kohteesta 3D- visualisointi. Mallinnamme kohteen ja sen sisätilat mahdollisimman tarkasti vastaamaan todellista mittakaavaa ja materiaaleja. Teemme kohteeseen virtuaalisen sisustuksen ja kalusteet materiaaleineen, näin lopputulos on erittäin fotorealistinen.

- 03

3d Visualisoinnit

Kun kohde on vasta suunnittelu vaiheessa, pystymme luomaan sille realistisen ulkokuoren 3D -visualisoinnin avulla. Fotorealistiset ulko- ja sisäkuvat auttavat kohteen ja ympäristön havainnollistamista. Laadukkaat kohdekuvat kohteesta vauhdittavat myös myyntiä ja markkinointia.

- 04

3d animoinnit

3D kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. Yksinkertainenkin liike tuo animointeihin huomattavasti lisää sisältöä ja kun useat eri kuvakulmat yhdistetään yhdeksi videoksi, saadaan aikaan vakuuttavaa ja myyvää 3D -videosisältöä.

- 05

3d Mallinnus

Onko sinulla idea tuotteesta paperilla tai mielessä, mutta tarvitset apua sen konkreettiseen hahmottamiseen. Me mallinnamme ideasta tuotteen, joka on valmis vaikka massatuotantoon. 3D-mallintaminen on huomattavasti halvempi tapa testata tuotteen toimivuutta ja ulkonäköä käytännössä.

- 06

Muut palvelut

3D suunnittelu taipuu kaiken edellä mainitun lisäksi myös moneen muuhun tarkoitukseen. 3D:tä käytetään nykyään laajasti myös markkinoinnin ja viestinnän tukena niin valokuvien kuin animoitujen videoidenkin muodossa. 3D asioissa meillä ei mene sormi suuhun.

Vieritä ylös

Mika Mäki

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu