3D Suunnittelu

PALVELUT

visuaaliset palvelut

Tätä me teemme

NOX Visual tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden 3D-visualisoinnin ja mallinnuksen tarpeisiin. Kauttamme saat monipuoliset työkalut tuotteiden esittelyyn, markkinointiin ja myyntiin. Palveluillamme helpotat tuotteen, kohteen ja tilojen esittelyä visuaalisesti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

palvelu
- 01

3D-Visualisoinnit

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

- 02

3D-animoinnit

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

- 03

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

- 04

3D-Suunnittelu

3D-suunnittelu taipuu moneen. Kaikkea 3D-suunnittelua yhdistää kuitenkin niiden lyömättömät edut; konkreettisuus, mukautettavuus ja edullisuus. Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

- 05

Virtuaali­sisustus

Virtuaalisisustuksen avulla stailaat hetkessä tyhjästä asunnosta tunnelmallisen kodin. Digitaalisen stailauksen avulla myyt tai vuokraat asuntosi tutkitusti nopeammin sekä pienellä vaivalla ja hyvään hintaan.

Scroll to Top
yhteystiedot Mika Mäki

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

yhteystiedot Katja Parkkinen

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu