Mallista 3D-videoksi

3D-video & 3D-animointi

Ideasta videoksi

3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet, jolloin villeimmästäkin ideasta voidaan tehdä aidon ja fotorealistisen näköisiä esittelyvideoita, yliluonnollisesta luoda luonnollista tai loihtia tuotevideo tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa. Tyypillisiä 3D-videon käyttökohteita ovat esittely-, mainos ja viestintävideot.

- 01

Vaikuta ja vakuuta

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. Yksinkertainenkin liike tuo videoihin huomattavasti lisää sisältöä ja kun useat eri kuvakulmat yhdistetään yhdeksi videoksi, saadaan aikaan vakuuttavaa ja myyvää 3D-videosisältöä.

- 02

Esittele vakuuttavasti

3D-videoiden avulla esittelet monimutkaisetkin konseptit selkeästi. Esimerkiksi uutta tuotetta esitellessä animaatio konkretisoi idean vakuuttavalla tavalla pelkkään piirustukseen verrattuna.

- 03

Markkinoi vaikuttavasti

3D-videot erottuvat massasta edukseen. Näyttävä video mahdollistaa luovien ideoiden eloon herättämisen vaikuttavalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

- 04

Kustannus­tehokkaasti

Kun tuote on vasta idea, kustannustehokkain prototyyppi on animointi. Tuotteen pyörittely, värin vaihtaminen, halkaisukuvat ja osiin pilkkominen on mahdollista helpoiten animaatiolla.

- 05

Palvelumme

Tuotamme laadukasta 3D-animointia moniin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Ehkäpä kaipaat teknisen tuotteen havainnollistavaa esittelyvideota, myyvää markkinointivideota tai havainnollistavaa animaatiota jonkin tietyn prosessin opastukseen?

animointi

Palvelut

3D-Visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

3D-animointi

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu