Visualisoinnilla hahmotusta

3D-visualisointi

NOX VISUAL

Suunnitel­masta todeksi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! 3D-visualisoinnit ovat kaiken kiinteistömarkkinoinnin kulmakivi, kun kohde halutaan erottautuvan markkinoinnissa jo ennen sen valmistumista. Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa. Houkuttelevaksi tehty havainnekuva puolestaan nopeuttaa täyttöasteen saavuttamista, jolloin rakentaminen voi alkaa ajoissa.

- 01

Luo tunnelma ja helpota hahmottamista

Pelkkiä teknisiä piirustuksia ja suunnitelmia tutkimalla potentiaalisen asiakkaan on lähes mahdotonta saada kiinni siitä mielikuvasta, millaista kohteessa olisi asua. Rakennusten 3D-visualisointi toimii konkreettisena markkinointimateriaalina ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä.

Tunteen merkitystä asuntokaupoissa ei sovi aliarvioida. Ammattilaisen toteuttama 3D-visualisointi onnistuu tavoittamaan kohteen tunnelman ja auttaa ostajaehdokkaita kuvittelemaan, miltä kohteessa oikeasti tuntuisi elää ja asua.

- 02

Loihdi mielikuva

Tunteen merkitystä asuntokaupoissa ei sovi aliarvioida. Ammattilaisen toteuttama 3D-visualisointi onnistuu tavoittamaan kohteen tunnelman ja auttaa ostajaehdokkaita kuvittelemaan, miltä kohteessa oikeasti tuntuisi elää ja asua.

- 03

Helpota ostopäätöstä

Vasta suunnitteilla olevan uudiskohteen haasteena on se, että ostajaehdokkaan pitää tehdä yksi elämänsä suurimmista ostopäätöksistä näkemättä kohdetta. Korkealaatuisten visualisointien myötä asunnon ostopäätöksen tekemisestä tulee huomattavasti helpompaa.

- 04

Yksityis­kohtaisesti

Sekä sisä- että ulkovisualisoinneissa tarkkojen hahmotelmien ansiosta ostajat saavat selkeän yleiskuvan lisäksi käsityksen myös kohteen yksityiskohdista, kuten pintamateriaaleista tai pihasuunnitelmista.

- 05

Palvelumme

Kun kohde on vasta suunnitteluvaiheessa, pystymme luomaan sille realistisen ulkokuoren 3D -visualisoinnin avulla. Julkisivukuvat koostuvat sekä rakennuksen että ympäristön ja pihan suunnitelmista, jotka kaikki täytyy ottaa kuvaa tehdessä huomioon yksityiskohtineen. Fotorealistiset ja yksityiskohtaiset ulko- ja sisäkuvat toteutetaan tarkasti arkkitehdin suunnitelmia noudattaen. Omalla ammattitaidollamme taas tiedämme millainen kuvamateriaali vetoaa parhaiten rakennusten ja asuntojen tuleviin ostajiin.  

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu