3D-suunnitteluista on moneksi

Muut palvelut

NOX VISUAL

3D-tuotteet viestinnän tueksi

3D-suunnittelu taipuu moneen. 3D:tä käytetään nykyään laajasti markkinoinnin ja viestinnän tukena niin valokuvien kuin animoitujen videoidenkin muodossa. Kaikkea 3D-suunnittelua yhdistää kuitenkin niiden lyömättömät edut; konkreettisuus, mukautettavuus ja edullisuus.

- 01

Konkreet­tisuus

3D-visualisointien ja mallinnusten avulla pystyt luomaan pelkästä ideasta tai suunnitelmasta konkreettisen ja selkeästi hahmotettavan lopputuloksen. Oli kyseessä sitten asunnon virtuaalisisustaminen tai tuotteen 3D-mallintaminen, kolmiulotteisella hahmotelmalla saat viestisi tehokkaammin perille.

- 02

Mukautet­tavuus

Tietokoneella tehtävä 3D-hahmotelma on fyysistä hahmotelmaa huomattavasti helpommin muokattavissa ja mukautettavissa. Pystymme räätälöimään 3D-suunnitelmaa ja mukauttamaan sen yksityiskohtia, kuten värejä tai materiaaleja nopeasti ja vaivattomasti.

- 03

Edul­lisuus

3D-suunnittelu on lähes poikkeuksetta edullisempaa kuin perinteinen suunnittelu. 3D-ratkaisut säästävät selvää rahaa ja aikaa, minkä lisäksi vaikuttavat kolmiulotteiset tuotokset ovat myyvämpiä kuin kaksiulotteiset kuvitukset tai tekniset selosteet.

Palvelut

3D-Visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

3D-Animointi

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

Seuraa meitä myös somessa

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu