Referenssit

Olemme auttaneet jo kymmeniä yrityksiä tehostamaan markkinointia ja viestintää 3D-suunnittelun keinoin. Tässä muutamia tekemiämme töitä, joista inspiroitua!

3D-mallinnus

3D-mallinnuksella tarkoitetaan tietokoneella tehtyä kolmiulotteista suunnittelua, jonka tuloksena kappaleesta syntyy digitaalinen 3D-malli. Kappale voidaan 3D-tulostaa vain, jos 3D-malli on olemassa. Kolmiulotteisen mallinnuksen etuina ovat erityisesti sen realistisuus ja havainnollistavuus. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta. 3D-malli konkretisoi tuotteen, sillä sitä voidaan vaivatta tarkastella useista eri näkymistä ja kuvakulmista.

3D-animointi

3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet, jolloin villeimmästäkin ideasta voidaan tehdä aidon ja fotorealistisen näköisiä esittelyvideoita, yliluonnollisesta luoda luonnollista tai loihtia tuotevideo tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa. Tyypillisiä 3D-videon käyttökohteita ovat esittely-, mainos ja viestintävideot.

3D-visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! 3D-visualisoinnit ovat kaiken kiinteistömarkkinoinnin kulmakivi, kun kohde halutaan erottautuvan markkinoinnissa jo ennen sen valmistumista. Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa. Houkuttelevaksi tehty havainnekuva puolestaan nopeuttaa täyttöasteen saavuttamista, jolloin rakentaminen voi alkaa ajoissa.

3D-virtuaalisisustus

Virtuaalisisustuksen avulla stailaat hetkessä tyhjästä asunnosta tunnelmallisen kodin. Virtuaalisisustus tarkoittaa sisustuksen lisäämistä kuvaan 3D-mallin avulla. Asuntoa ostaessa asiakas haluaa pystyä kuvittelemaan tulevaisuutensa kyseisessä kodissa, ja siksi tunteilla, mielikuvilla ja ensivaikutelmalla on todella suuri merkitys asuntoa ostettaessa. Digitaalisen stailauksen avulla onnistut välittämään potentiaaliselle ostajalle tai vuokralaiselle mielikuvan siitä, miltä asunto näyttää laadukkaasti sisustettuna. Lisäksi huonekalut auttavat asiakasta hahmottamaan asunnon mittasuhteita. Virtuaalisisustuksen ammattilainen osaa korostaa kotisi hyviä puolia sekä tietää, miten siitä tehdään kodikas myös ostajalle.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

3D-elementti valokuvaan

3D-elementtien istuttaminen valokuvaan tarjoaa kiehtovan tavan nähdä lopputuote. Yhdistämällä digitaaliset elementit todellisiin ympäristöihin tämä tekniikka tarjoaa esikatselun mahdollisista lopputuloksista, edistäen luovuutta ja päätöksentekoa. 3D-integraation avulla voit tutkia ideoita ja herättää ne henkiin todellisessa ympäristössä.

Palvelut

3D-Visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

3D-animointi

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu