3D Stailaus

Virtuaali­sisustus ja digitaalinen stailaus

NOX VISUAL

Asunnosta kodiksi

Virtuaalisisustuksen avulla stailaat hetkessä tyhjästä asunnosta tunnelmallisen kodin. Virtuaalisisustus tarkoittaa sisustuksen lisäämistä kuvaan 3D-mallin avulla. Asuntoa ostaessa asiakas haluaa pystyä kuvittelemaan tulevaisuutensa kyseisessä kodissa, ja siksi tunteilla, mielikuvilla ja ensivaikutelmalla on todella suuri merkitys asuntoa ostettaessa. Digitaalisen stailauksen avulla onnistut välittämään potentiaaliselle ostajalle tai vuokralaiselle mielikuvan siitä, miltä asunto näyttää laadukkaasti sisustettuna. Lisäksi huonekalut auttavat asiakasta hahmottamaan asunnon mittasuhteita. Virtuaalisisustuksen ammattilainen osaa korostaa kotisi hyviä puolia sekä tietää, miten siitä tehdään kodikas myös ostajalle.

- 02

Puolita myyntiaika

Virtuaalisisustus tehostaa ja nopeuttaa kohteen myyntiä, sillä laadukkaasti sisustettu asunto lisää kohteen kiinnostavuutta. Parhaimmassa tapauksessa kohteen myyntiaika puolittuu.

- 03

Erotu
joukosta

Ammattilaisen stailaama asunto on houkutteleva ja erottuu joukosta. Virtuaalistailaus tekee asunnosta kodikkaan ja selkeyttää sen mittasuhteita.

- 04

Edullisesti ja vaivattomasti

Digitaalinen stailaus säästää sinut ja lompakkosi sisustusrekvisiitan ostamiselta ja asuntoon raahaamiselta. Virtuaalistailaukseen tarvitsee vain kuvan asunnosta ja me hoidamme loput.

- 01

Palvelumme

Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset sisustussuunnitelmat moneen tarpeeseen, oli kyseessä sitten uudis-, vuokra- tai remonttikohde. Asiakkaalle toimitettava moodboard sisältää materiaaliesimerkit ja värimaailmat, jonka pohjalta suunnitelma on helppo hahmottaa ennen visualisointia. Mallinnamme kohteen ja sen sisätilat mahdollisimman tarkasti vastaamaan todellista mittakaavaa ja materiaaleja. Teemme kohteeseen virtuaalisen sisustuksen ja kalusteet materiaaleineen, jolloin lopputulos on erittäin fotorealistinen.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

Palvelut

3D-Visualisointi

Esittele kohdettasi jo ennen kuin se on valmis! Laadukkaat 3D-visualisointikuvat auttavat hahmottamaan tulevan asunnon tunnelmaa ja ympäristöä sekä tuovat markkinointiin käsinkosketeltavaa konkretiaa.

3D-animointi

3D-kuva kertoo jo paljon, mutta kun siihen lisätään liike, on lopputulos vieläkin vaikuttavampi. 3D-animointi antaa rajattomat mahdollisuudet loihtia vaikkapa tuotevideon tuotteesta, jota ei vielä edes ole olemassa.

3D-Mallinnus

Konkretisoi ideasi! 3D-mallinnus on helppo ja edullinen tapa testata tuotteen toimivuutta. Mallinnuksen avulla on mahdollista selkeyttää vaikea ja monimutkainenkin asia näyttämään helposti hahmotettavalta.

Scroll to Top

Mika Mäki

mika@noxvisual.fi

3D-animoinnit ja mallinnus

Katja Parkkinen

katja@noxvisual.fi
3D-visualisoinnit ja sisustus­suunnittelu